Tietotiimi Helpdesk

Elisa Sähköpostipalvelut
Author : Jari Laaksonen | Created on : Jul 16 2014
Sähköpostipalvelut > Elisa

Saapuva posti
Palvelinmail.kolumbus.fi
ProtokollaIMAP4 (portti 993) *
SSL-suojausKyllä **
Palvelin edellyttää kirjautumistaKyllä

Lähtevä posti

Palvelinsmtpa.kolumbus.fi *
ProtokollaSMTP (portti 465)
SSL-suojausKyllä *
Palvelin edellyttää kirjautumista

Kyllä *

Vinkkejä:

• Jos sähköpostiohjelmassasi on erilliset kentät käyttäjätunnukselle ja salasanalle myös lähtevän postin osalta, muista syöttää tunnuksesi ja salasanasi myös niihin.
  • Monissa sähköpostiohjelmissa on valinta "käytä lähtevän postin palvelimelle kirjautumiseen samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa, kuin saapuvan postin palvelimelle", jolloin tämän valinnan täppääminen riittää ilman, että tunnusta ja salasanaa täytyy syöttää uudelleen.
Search Solutions

Customer Help Desk by SupportCenter Plus