Tietotiimi Helpdesk

Sähköpostin SMTP-palvelinten käyttö
Author : Jari Laaksonen | Created on : May 27 2008
Sähköpostipalvelut

Lähtevän postin palvelimeksi on määritettävä oman operaattorin SMTP-palvelin tai vaihtoehtoisesti sähköpostipalvelun tarjoajan ilmoittama suojattu SMTP-palvelin. Tämä löytyy yleensä portin 465/SSL takaa kirjautuessa tunnistetiedoin.

Operaattorit estävät nykyään käyttämästä muita kuin heidän omia sähköpostipalvelimiaan lähtevässä postissa käytettäessä porttia 25, näin he pystyvät tehokkaammin estämään mm. virusten ja roskapostituksen leviämistä.

Eri Internet operaattoreiden lähtevän postin palvelimia

Sonera: mail.inet.fi
DNA: smtp.dnainternet.net
Saunalahti: posti.saunalahti.fi
Welho/HTV: smtp.welho.com
Elisa/Kolumbus: smtp.kolumbus.fi
Auria: mail.auriamail.net
MBNet/MBinternet: posti.mbnet.fi (mail.mbnet.fi)
SongNetworks: smtp.song.fi
Nebula: smtp.nblnetworks.fi

Search Solutions

Customer Help Desk by SupportCenter Plus